Klantervaringen

Klantcase: Regiecoach geeft Gewoon Lekker Thuis alle ingrediënten voor een gezonde ICT.

Gewoon Lekker Thuis wordt sterk afhankelijk van een uitbestede ICT-dienst voor het gehele order handling, voorraadbeheer en facturatie proces. De vraag aan Regiecoach was tweeledig: “Hoe moeten we regie gaan voeren op deze leveranciers en wat moeten we daar nu al voor opnemen in de contractenset? Lees hier meer over deze succesvolle klantcase.

Jos van Veen, Manager Supply Management USG People (www.usgpeople.nl)

USG People heeft met de hulp van André als Regiecoach structuur gekregen in de  Supply Management organisatie. De prestaties van de leveranciers worden effectief gemanaged, daarnaast kunnen we efficient inspelen op de wensen van de eindgebruikers.

Dirk van Sichem, Partner Transition Experts (www.transitionexperts.nl)

“Bij transities is professionele Regie bij zowel uitbesteders als leveranciers van groot belang. De vakkundigheid en resultaatgerichtheid van de Regiecoach spreekt ons erg aan.”

Mark Lacroix, Sales Manager Unica Schutte ICT (www.unicaschutte-ict.nl)

 “De workshop ‘Realistische Regie’ heeft ons exact het inzicht gegeven waarmee we ons verder kunnen professionaliseren. Naast een interessante kaderstelling over Regie, zijn we in de discussie tot de kern gekomen waar Regie omgaat. Hiermee kunnen we een volgende stap zetten naar optimalisatie van onze dienstverlening.”