Regiecoach: Uw Grip Op Outsourcing

Heeft u controle op uw ICT dienstverlening?

Regiecoach-uw-grip-op-oursourcing-regie-coachICT-outsourcing is een constant bewegende markt vol innovaties. De mogelijkheden lijken eindeloos, maar zijn daardoor niet altijd even duidelijk. Geen wonder dat u als ondernemer aan uitbesteden denkt of dit al doet. Hoe houdt u de controle op uw ICT dienstverlening? En hoe speelt u als leverancier tijdig in op de veranderende wensen van uw klant? Regiecoach is dé specialist die zowel uitbesteders als leveranciers ondersteunt bij het besturen van de ICT-dienstverlening.

Samen met de Regiecoach meer grip en controle op outsourcing

Regiecoach weet als geen ander welke vragen u als uitbesteder én als leverancier heeft. Met meer dan 20 jaar ervaring in diverse regiefuncties bij zowel uitbesteders als leveranciers, begrijpen we elk vraagstuk. Samen zorgen we voor een oplossing, maken we de juiste keuzes en houdt u de controle. Als leverancier helpen wij u graag om uw klanten nog beter te bedienen. Maar wel op een kosten efficiënte manier die de kwaliteit toch waarborgt.

Wat doet de Regiecoach precies en welke voordelen levert het op?

De Regiecoach is uw sparringspartner voor specifieke demand en supply vraagstukken tot het volledig overnemen van de ICT-besturing van de gecontracteerde dienstverlening. Meer lezen wat de Regiecoach doet, klik wat doet de regiecoach.

Regiecoaching zorgt voor betere prestaties van uw leveranciers en helpt leveranciers om de dienstverlening op een uniforme en kostenefficiënte manier te leveren. Meer lezen over de voordelen van Regiecoaching, klik voordelen regiecoaching.

Dit zeggen de klanten over de Regiecoach

USG People heeft met de hulp van André als Regiecoach structuur gekregen in de Supply Management organisatie. De prestaties van de leveranciers worden effectief gemanaged, daarnaast kunnen we efficient inspelen op de wensen van de eindgebruikers.Jos van Veen, Manager Supply Management USG People

Benieuwd wat andere klanten zeggen over Regiecoach? Klik klantervaringen.

Neem contact op met de Regiecoach

Neem contact op met de Regiecoach en bespreek wat Regiecoaching voor u kan betekenen. Bel nu: +316-515 80 685 of stuur een mail naar Regiecoach.