Voor leveranciers

Regiecoach-voor-leveranciers-regie-coachUw Regiecoach is dé partner om uw gecontracteerde dienstverlening nog verder te verbeteren. Zowel kwalitatief als kosten efficiënt. Ook helpen wij u graag om flexibel in te spelen op de veranderde klantwensen. Wilt u sparren over het onderwerp Regie? Dat kan altijd, neem contact op en een afspraak is snel gemaakt

Met de volgende diensten helpen we ICT-leveranciers:

Regie opdrachten Iedere fase van uitbesteding brengt zijn eigen vraagstukken met zich mee. Regiecoach kan u op ieder gewenst moment helpen. Meer info?

Regiecoaching on the job Wij maken uw medewerkers wegwijs in het vak van Regie. Dit is vaak goed te combineren met een specifieke regieopdracht. Meer info?

Workshops Hoe goed doet u het eigenlijk als leverancier? Reflectie van uw regiefuncties en -rollen zijn onmisbaar bij het verbeteren van uw dienstverening. Onze workshops springen hierop in. Meer info?

De workshop ‘Realistische Regie’ heeft ons exact het inzicht gegeven waarmee we ons verder kunnen professionaliseren. Naast een interessante kaderstelling over Regie, zijn we in de discussie tot de kern gekomen waar Regie omgaat. Hiermee kunnen we een volgende stap zetten naar optimalisatie van onze dienstverlening.Mark Lacroix, Sales Manager Unica Schutte ICT

Benieuwd wat andere klanten zeggen over Regiecoach, klik klantervaringen.