Voor uitbesteders

Regiecoach-voor-uitbesteders-regie-coachRegiecoach geeft uitbesteders antwoorden op al hun ICT-vraagstukken. We werken samen met specialisten waardoor we op alle vraagstukken een antwoord hebben. Wilt u sparren over het onderwerp Regie? Dat kan altijd, neem contact op en een afspraak is snel gemaakt.

Met de volgende diensten helpen we uitbesteders:

Inrichten Regieorganisatie Iedere fase van uitbesteding brengt zijn eigen vraagstukken met zich mee. Regiecoach kan u op elk gewenst moment verder helpen. Meer info?

Regiecoaching on the job Wij maken uw medewerkers wegwijs in het vak van Regie. Dit is vaak uitstekend te combineren met een specifieke regieopdracht. Meer info?

Regie as a service De Regiecoach neemt delen of de hele operationele en tactische besturing van uw ICT dienstverlening op zich. Wij zijn de gesprekspartner voor uw business en geven sturing aan de performance van uw leveranciers. Meer info?

Quick Win Scan Hierbij worden de quick wins voor u vastgesteld. Wij verkennen globaal uw organisatie, contractstukken en rapportages en geven een gedegen advies. Meer info?

ICT Regiescan Een grondig onderzoek naar de contractering met, de prestaties van -, en de aansturing naar uw ICT leveranciers. Wij evalueren met eindgebruikers en bekijken hoe uw huidige regie functioneert. Meer info?

Workshops Wilt u met uw medewerkers het onderwerp Regie eens goed doornemen? Dan is deze workshop dé oplossing. Samen met betrokkenen uit alle dimensies van de organisatie, diepen wij een onderwerp uit. Meer info?


USG People heeft met de hulp van André als Regiecoach structuur gekregen in de Supply Management organisatie. De prestaties van de leveranciers worden effectief gemanaged, daarnaast kunnen we efficient inspelen op de wensen van de eindgebruikers.Jos van Veen, Manager Supply Management USG People

Benieuwd wat andere klanten zeggen over Regiecoach, klik klantervaringen.