Regiecoaching

regiecoach-andre-demper-jigsaw
Met zijn uitgebreide ervaring in diverse regiefuncties bij uitbesteders en leveranciers, is André als Regiecoach een waardevolle sparringpartner voor alle vraagstukken op het gebied van uitbestede dienstverlening. 


Contract & Servicemanagement ‘on demand’

Regiecoach-voordelen

Voor alle ondernemers die zich volledig willen richten op ondernemen, houdt hij grip op de prestaties, kosten en risico’s van de uitbestede dienstverlening.

André is de professionele gesprekspartner voor u en uw leveranciers en ontzorgt u van de aansturing van uw leveranciers. Over de inzet, de wijze waarop en met welke mandaten en bevoegdheden, maken we duidelijke afspraken.


Sparring partner uitbestede dienstverlening

Regiecoach-uw-grip-op-oursourcing-regie-coachNa een contractreview heeft u de zekerheid dat een overeenkomst de juiste contractstukken met daarin de correct beschreven artikelen bevat. Hiermee is de levering van de diensten op papier gewaarborgd en juridisch zeker gesteld.

Tijdens de levering van de diensten, zorgt André dat u de juiste stappen zet bij de aansturing van uw uitbestede dienstverlening. Hierdoor houdt u grip op de prestaties, kosten en risico’s.