Over Regiecoach

André Demper, oprichter van Regiecoach: “Grip op regie is een must!”

regiecoach-contact-andre-demperIedere organisatie, zowel afnemers als leveranciers, groot en klein, krijgen met dezelfde aandachtspunten te maken als het gaat om het uitbesteden van de ICT-dienstverlening. En die zijn niet altijd even gemakkelijk. Daarom is het voor iedere organisatie essentieel om grip op regie te krijgen én te houden. Regiecoach is in 2014 opgericht door André Demper. Met meer dan 19 jaar ervaring in tal van regiefuncties kan Regiecoach invulling geven aan alle regievraagstukken.

Contract na transitie verouderd

“Een contract gaat pas leven na de transitie, maar is dan alweer verouderd. De eindgebruikers hebben gekregen waar ze in sommige gevallen minimaal zes maanden van tevoren om hebben gevraagd. Maar de ontwikkelingen zijn verder gegaan. Nieuwe devices zijn weer op de markt, nieuwe applicaties zijn onmisbaar en nieuwe werkplekconcepten hebben hun intrede gedaan. Eigenlijk is alles bij levering alweer verouderd.” Herkent u dit probleem? Klik wat doet Regiecoach.


Gap tussen vraag en aanbod

regiecoach-gapvraagaanbod“Ik heb meer dan 15 jaar ervaring in diverse regiefuncties bij zowel klanten als leveranciers. Maar al te vaak zag ik dat er zonder een professionele organisatie van de regiefuncties, een gap ontstaat tussen vraag en aanbod. Het is dan als uitbesteder onmogelijk om te voldoen aan de steeds sneller veranderende behoeften van de eindgebruikers. Daarnaast is het voor ICT-leveranciers erg lastig om flexibel in te spelen op de veranderende klantvragen en tegelijkertijd een stabiele dienstverlening op te bouwen die ook nog eens kosten efficiënt is. Dat is nogal wat.”

Oplossingen voor uitbesteders en leveranciers

“Ik dacht dat dat beter moest kunnen. Van daaruit is Regiecoach ontstaan. Ik help uitbesteders te opereren als professioneel opdrachtgever. En om optimale prestaties van hun leverancier te krijgen. Dat doe ik ook graag aan de leverancierskant. Door hen in staat te stellen hun dienstverlening te optimaliseren. Maar dit ook kosten efficiënt te doen. En vooral in te spelen op de veranderende klantwensen. Door mijn ruime ervaring weet ik hoe de hazen lopen en ben ik in staat organisaties snel en effectief te helpen. ”
Ook benieuwd wat Regiecoaching u kan opleveren? Klik Voordelen Regiecoach.


Samenwerking met professionals

Regiecoach-netwerk“Als Service Management Consultant heb ik ruime ervaring binnen Sourcing, Contract Management, Service Management en Applicatie Management. Maar regie gaat verder dan deze expertises. Daarom werk ik nauw samen met professionals die zich gespecialiseerd hebben in aanverwante vakgebieden. Zo kan ik een volledige service bieden en heeft de klant één aanspreekpunt.”

 

Pragmatisch handelen, conceptueel denken

“Ik kan inmiddels op een aantal mooie projecten terug kijken. Hoewel ik vanuit een conceptueel kader werk, ben ik een echte pragmaat. Ik ontwikkel geen modellen, voer geen theoretische benaderingen en doe niet aan papierproductie als het niets toevoegt. Het gaat om de wens van de eindgebruiker en die van de organisatie of leverancier. En als die twee samenkomen, heb ik mijn werk goed gedaan!”

Meer informatie? Zo krijgt u grip op outsourcing.